Influencer arestat în urma unui videoclip în care își ținea fiica de 5 săptămâni cu capul în jos: „Copiii ar trebui să fie tratați ca maimuțele”

Și-a luat fiica , de numai o lună și jumătate, de un picior, învârtind-o de mai multe ori cu capul în jos în timp ce înregistra videoclip, publicat ulterior pe social media, în care el a explicat: „Copiii ar trebui să fie tratați ca maimuțele”. Din acest motiv, un influencer în  vârstă de 35 de ani, rusul Igor Kravtasov , a fost arestat de către poliție.

Bărbatul, care locuiește în apropiere de Sochi, a fost urmărit de poliție, opunându-se arestului atacându-i . Din acest motiv, bărbatul, împreună cu soția sa, Darya Getmanskaya, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat și vor fi ținuți în custodie timp de 10 zile , în timp ce autoritățile iau în considerare dacă îi vor putea decade pe cei doi din drepturile părintești. Cei doi, printre altele, au fost găsiți pozitivi pentru thc, ingredientul activ din canabis, relatează Daily Star citând o sursă de știri locale, Kubnews.

Un băiețel de 2 ani a fost uitat 6 ore în autobuzul școlar: mort după 4 zile de comă

Micuța imediat după incident, a fost dusă la spital pentru examinare.

Imaginile postate pe Instagram, au fost dovada acuzațiilor împotriva bărbatului, care o apucase de gleznă pe fiica sa nou-născută și a început să o agite învârtind-o  câteva secunde cu capul în jos în timp ce el fluiera și se distra. După arest bărbatul  a recunoscut că a fost un pic iresponsabil, specificând totuși: „Aceasta este părerea mea despre cum trebuie tratați și respectați copiii. Copiii trebuie tratați cam ca niște maimuțe, care sunt animale foarte agile. Trebuie să dezvoltăm anumite abilități încă din primele luni de viață, iar ceea ce am făcut ajută la formarea corectă a oaselor, ligamentele și articulațiile devenind mai mobile și mai flexibile »

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.