Înfiorător ! Un băiat a violat copiii familiei care l-au adoptat: ”Nimeni nu ne-a avertizat”

Un cuplu a adoptat un băiat dar el a trădat familia care îi oferise un viitor mai bun. S-a întâmplat în  Statele Unite, unde un băiat și-a violat frații adoptivi. O poveste groaznică, completată de un dosar judecătoresc în statul Colorado.

Băiatul, de origine chineză, provenea de fapt dintr-un context plin de abuzuri pe care le-a trăit într-un orfelinat din China. Organizația care s-a ocupat de adopției,  potrivit părinților adoptivi, nu îi avertizase de problemele și comportamnetul minorului, scrie Metro.

Tragedie pentru o mamă româncă în Italia: după ce i-a murit fetița, acum riscă să-și piardă un al doilea copil
Tânărul, potrivit presei americane, a spus că punea ceasul să sune în fiecare noapte pentru a-și viola frații mai mici. Doar după câteva luni  părinții au observat ce se întâmplă, iar băiatul, ca și când cee ce a făcut ar fi fost un lucru normal, a mărturisit abuzurile. Familia cere organizației despăgubiri declarând că cei doi copii vor trebui să trăiască o viață întreagă cu abuzurile suferite.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.