Infernul incendiilor în Australia a revenit: mii de hectare arse și zeci de case afectate

La aproape un an de la incendiile devastatoare care au distrus zeci de mii de hectare de vegetaţie în Australia, continentul se confruntă din nou cu flăcările. De această dată, infernul s-a declanşat pe coasta de Vest

Sute de australieni au fugit către centrele de evacuare, în timp ce un incendiu de la marginea orașului Perth continuă să crească și să amenințe comunitățile

Câteva zeci de case au fost înghițite de foc, iar autoritățile se așteaptă ca vâlvătaia să ajungă și în alte localități. Până acum, aproape șapte mii de hectare au fost afectate. Mulți oameni au plecat din zonă, dar alții au rămas acolo în încercarea de a-și proteja cât de cât bunurile.

Citește și Atacat de un crocodil, se salvează scoțându-i ochii, dar îi rămâne dinte înfipt în mână

Incendiul – cel mai mare pe care orașul l-a văzut în ultimii ani – a ars pe 9.000 de hectare și a distrus 71 de case. Șase pompieri au fost răniți.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit totul. Iar vântul şi temperaturile ridicate ar putea crea condiţii imprevizibile pentru evoluţia focarului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.