Infernul din Australia: un alt pompier a murit, bilanțul victimelor a crescut la 26

Odată cu moartea unui alt pompier, numărul total de decese cauzate de incendiile din Australia a crescut la 26. Peste 2.000 de case au fost distruse din septembrie.

Citește și Micuța Charlotte, în vârstă de 20 de luni, își ia adio de la tatăl ei care a murit în Australia

Între timp, autoritățile au emis noi avertismente de evacuare, îndemnând locuitorii din zonele cele mai amenințate să plece înainte ca temperaturile să crească și implicit riscul altor incendii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.