Infern pe autostrada in Italia: un sofer roman a murit in groaznicul accident din Bologna

Infern pe autostrada in Italia: un sofer roman a murit in groaznicul accident din Bologna

Accidentul s-a produs la intersecția dintre A1 și A14 unde  au fost implicate două vehicule articulate și un transportor auto. În acest accident și-a pierdut viața Gheorge Pantea Moglan în vârstă 68 de ani de Oderzo. Impactul s-a produs în apropiere de Borgo Panigale.

 

Soferul român Gheorge Pantea Moglan de 68 de ani, originar din România, cu domiciliul în Oderzo, în provincia Treviso era  căsătorit și avea 5 copii. Trupul său a fost extras după câteva ore de pompieri. Se întorcea din Florența unde descărcase camionul și se îndrepta spre Treviso.

Citește și Bologna, grav accident intre trei autospeciale pe austostrada A1

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.