Inestetismele punctelor albe de grasime pe fata? Iata reteta care face minuni

Inestetismele punctelor albe de grasime pe fata? Iata reteta care face minuni

Aceste formațiuni albe de pe piele poartă denumirea de milia și apar cele mai adesea în jurul ochilor, al nasului și al gurii. Dacă la bebeluși aceste puncte dispar de la sine, adulții trebuie să ia măsuri pentru a le îndepărta.

Iată câteva soluții naturale pentru îndepărtarea punctelor albe:

Suc de lămâie și zahăr: amestecați două lingurițe de zahăr cu sucul de la o jumătate de lămâie. În acest amestec puteți adăuga și o linguriță de ulei. Amestecul se aplică pe față și se lasă să acționeze timp de 20-30 de minute;

Miere: aplicată pe ten, mierea ajută la exfolierea și regenerarea pielii;

Ulei de castor: Cunoscut și sub numele de ulei de ricin, acest produs este benefic atât pentru păr cât și pentru piele. Puteți amesteca cantități egale de ulei de măsline și de ricin, după car ese aplică direct pe ten. Ajută la hidratarea pielii.

Se recomandă demachiarea tenului în fiecare seară, înainte de culcare, pentru avea o piele mai curată și mai sănătoasă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.