Îndrăgostește-te de tine însuți și apoi de cine vrei

Îndrăgostește-te de tine însuți și apoi de cine vrei

Ne-au făcut să credem că “marea dragoste” se întâmplă o singură dată, de obicei înainte de vârsta de 30 de ani. Dar nu ne-au spus că dragostea nu răspunde la nici o ordine și nu vine la un moment dat.

Ne-au făcut să credem că fiecare dintre noi are un suflet pereche și că viața noastră are sens numai dacă o întâlnim. Dar nu ne-au spus că ne-am născut deja compleți .

Ne-au făcut să credem în formula “doi în unu”

Doi oameni care gândesc în același fel și acționează în același fel întotdeauna fac lucrurile să funcționeze. Nu ne-au spus că, în realitate, acest lucru se numește “anulare” și că numai prin faptul că avem o personalitate individuală putem avea o relație sănătoasă. Ne-au făcut să credem că căsătoria este obligatorie și că dorințele din afara ei trebuie reprimate.

Ne-au făcut să credem că oamenii frumoși și slabi sunt mai iubiți

Ne-au făcut să credem că există o singură formulă care să ne facă fericiți, aceeași pentru toată lumea și că cei care o evită sunt condamnați să rămână la marginalizați.

Nimeni nu vă va spune nimic despre asta, fiecare dintre voi va trebui să aflați singur. Din acel moment, când sunteți suficient de îndrăgostiți de voi înșivă, veți puteea fi fericiți.
“Trăim într-o lume în care ne ascundem să facem dragoste, în timp ce violența și ura se răspândesc la lumina soarelui”.

Ne-am uitat locul în lume. Ne temem de a nu ne realiza, ne temem că nu vom găsi dragostea vieții noastre.

Citește și Găsește album foto în piața de vechituri și descoperă că este făcut din pielea unei victime a lagărului nazist

Am ajuns la un punct în care nu știm, nu ne respectăm și nu ne gândim la noi înșine. Nu avem voie să arătăm cea mai minunată parte din interiorul nostru.

Învață să spui “Îmi plac” înainte de a spune “Te iubesc” și dragostea ta va fi întărită.

Ține minte că fără tine nu poți face nimic. Nu poți trăi, respira, zâmbi, îndrăgosti … Acest argument, aparent atât de evident și simplu, se ascunde o premisă fundamentală, care ar trebui să ghideze întotdeauna viața ta:

Ai grija de tine și, daca este necesar, ajuta pe alții .

Când “EU” -ul tău din interior este neglijat, totul din jurul tău este afectat. Nu vă puteți permite să dați totul altora și să rămâneți goi în interior, pentru că, procedând astfel, veți crea în voi înșivă un sentiment de tristețe de nesuportat.

De aceea, îndrăgostiți-vă de tine în primul rând, îngrijește-te de tine însuți. Iubește viata pentru a putea iubi într-un mod complet și fără dependeță.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.