Indonezia, un avion al companiei Sriwijaya Air cu 56 de persoane la bord , a dispărut de pe radar

Alertă pentru un avion Boeing 737-500 cu care a pierdut contactul în timpul unui zbor intern în Indonezia. Potrivit The Independent care citează raportul din FlightRadar 24: zborul SJ182 al Sriwijaya Air din Jakarta către Pontianak de pe insula Borneo a decolat din capitala Indoneziei la ora locală 14.37.

Citește și Tragic incendiu într-un spital din India: 9 bebeluși au murit

Zborul era de așteptat să dureze 95 de minute, dar contactul s-a pierdut la scurt timp după decolare, când Boeing se afla peste Marea Java. În aeronavă se aflau 56 de pasageri, inclusiv 7 copii și șase membri ai echipajului, potrivit Metro TV.

Informațiile sunt actualizate

Conform rapoartelor mass-media locale, unii pescari din zonă au găsit bucăți de cablu aparținând probabil unui avion, dar nu există nicio confirmare că este vorba de resturi din zborul Sriwijaya Air.

Avionul – așa cum am menționat – este un Boeing 737-500, un model diferit de Boeing 737 Max, implicat în două accidente grave în ultimii ani, inclusiv unul în Indonezia în care au murit 189 de persoane.

Potrivit China Daily, căpitanul Gărzii de Coastă Trisula a declarat unui televizor local că o echipă de salvare a recuperat primele rămășițe umane pe mare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.