Indonezia: tampoane și absorbante pentru femei folosite de tineri ca droguri ieftine

Tampoane și absorbante, chiar și murdare, fierte și folosite ca droguri ieftine: nebunia se răspândește printre tinerii din Indonezia.

Un medicament ieftin derivat din tampoanele pentru femei, chiar murdare, fierte pentru a obține o substanță gelatinoasă care ar avea efecte halucinogene. Aceasta este noua modă nebună care a început în 2016 în Indonezia și că în ultima vreme se răspândește periculos printre tineri.

“Sucul” din asorbante și tampoane  este folosit ca un drog

Femeie torturată cu ritualuri de magie neagră: picioarele au început să putrezească

 

Alarma a fost lansată de National Narcotics Agency, o agenție guvernamentală indoneziană care investighează și scoate la lumină folosirea drogurilor și a substanțelor halucinogene în țările din Asia de Sud-Est. Agenția a avertizat despre răspândirea rapidă a acestui nou drog în rândul tinerilor care tind să fiarbă absorbatul   sau a tampoanele interne și apoi se bea lichidul rezultat.

În timp ce bebelușul lor murea, membrii unui cult creștin numit “Adepții lui Hristos” se rugau în loc să-l ducă la spital

În esență, tinerii adună tampoane igienice și absorbantele  (chiar și folosite ), le pun la fiert în vase cu apă mari. În timp ce se fierb tampoanele se storc pentru a ajuta ca materialul topit din care sunt făcute, să iasă tot și mai repede. Înainte de a fi consumat se lasă să se răcească. ”Sucul“, rezultat are un  gustul amar și încărcat cu clor și microplastică.

Rusia, un ”șaman războinic” a plecat pe jos prin țară să-l vâneze pe Putin: închis într-un azil

Folosit ca un drog are efecte halucinogene iar pe termen lung, efectul poate fi devastator. National Narcotics Agency a declarat că tinerii  simt că își ”iau zborul” după folosesc acestă substanță Fenomenul, descoperit pentru prima dată în 2016, s-ar fi răspândit periculos în Indonezia, ajungând la proporții greu de controlat. De obicei, acest drog cu preț scăzut este folosit de copiii și tinerii săraci, care nu își pot permite metamfetamina, drog cunoscut în țara asiatică ca “Shabu” sau “Crystal Meth”.

Acest tip de drog expune persoanele la mai multe pericole:  în primul rând halucinogenă din cauza clorului, și apoi, riscul  imunologic legat de prezența sângelui  altor persoane pe tampoane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.