Indonezia, o inundație fără precedent a lovit Jakarta: cel puțin 9 morți VIDEO

Nouă persoane au murit după ce capitala Indoneziei,  Jakarta a fost lovită de ploaie torențială în noaptea de Anul Nou. Precipitațiile au inundat suprafețe mari capitalei cu 30 de milioane de locuitori.

Aceasta este inundația cu cele mai multe victime din ultimii ani. Mii de oameni au fost evacuați în adăposturi temporare, după ce energia electrică a fost întreruptă în zeci de cartiere. Unele linii de cale ferată și unul dintre aeroporturile orașului au fost închise. Un adolescent de 16 ani a murit  electrocutat, iar alți trei au murit din cauza hipotermiei.

Citește și Seară de Revelion agitată în Vatican: Papa Francisc lovește peste mână o femeie care l-a smucit cu violență VIDEO

Agenția națională de managemnet ale dezastre din Indonezia a cerut rezidenților să părăsească zonele afectate de inundații.

https://twitter.com/Anggraini_4yu/status/1212328247674855424

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.