Indonezia, o fetiță de 12 ani a „revenit la viață” după ce medicii i-au constatat decesul

Este un adevărat miracol ce s-a întâmplat cu Siti Masfufah Wardah o fetiță de numai de 12 ani din Indonezia, care s-a trezit după ce medicii au declarat-o moartă din cauza complicațiilor  cauzate de diabet. La numai o oră după ce s-a trezit  însă, inima tinerei a încetat să mai bată.

Medicii au anunțat moartea tinerei, Siti Masfufah Wardah, la spitalul din Probolinggo , în provincia Java de Est, în Indonezia, în urma unor complicații ale diabetului cronic în jurul orei 18:00 pe 18 august. Conform procedurilor islamice, trupul fetiței a fost transportat acasă în jurul orei 19.00 pentru a efectua procedurile de curățare înainte de înmormântare. Potrivit tatălui, fata s-a trezit în timpul spălării. Bărbatul a spus: „În timp ce o spălam pe corp , temperatura a crescut brusc și a redeschis brusc ochii. Apoi am descoperit că inima îi bătea din nou și corpul se mișca ”.

Descoperire de excepție! Coronavirus, „mulți sunt imuni datorită unui alt virus”

După ce a alertat medicii, fetița a fost atașată la un respirator artificial dar nu s-a mai putut face nimic . A fost declarată moartă din nou cu o oră mai târziu . Fetița a fost înmormântată în cimitirul Satului Lambangkuning, în timp ce cercetările poliției sunt în desfășurare pentru a constata faptele.

Aceste cazuri de revenire la viață sunt denumite sindromul lui Lazăr sau clinic, revenirea la circulația spontană (ROSC) și pot apărea în urma unui stop cardiac. Conform analizelor medicilor, cazurile de ROSC pot apărea în următoarele 10 minute de la moarte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.