Indonezia, numărul victimelor inundațiilor a crescut : 53 de morți

Numărul de decese din cauza inundațiilor care au lovit regiunea Jakarta a crescut la cel puțin 53, în timp ce zeci de mii de rezidenți au fost  evacuați din casele lor . Peste 170 de mii de oameni s-au refugiat în adăposturi temporare înființate de autoritățile locale.

Citește și Remember tsunami în Indonezia, valurile care au șocat lumea: 230 de mii de morți

Ploile torențiale care au început anul trecut au provocat inundații și alunecări de teren fără precedent atât în ​​regiune, cât și în zona din Lebak, la capătul sudic al insulei Java.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.