Indonezia, Muntele Agung a erupt: teroare pe insula Bali

Indonezia, Muntele Agung a erupt: teroare pe insula Bali

Teroare pe insula Bali pentru eruperea Muntelui Agung, din a cărui crater, în noaptea de duminică, 21 aprilie, a lansat foc, lavă și cenușă vulcanică pe cerul indonezian. Erupția a început la ora 3.21 potrivit The Straits Times și a provocat o coloană densă de fum și cenușă care au ajuns la o înălțime de 2 kilometri.

 

În prezent nu s-au raportat daune, iar activitatea aeroportului internațional Ngurah Rai nu a fost întreruptă.

Experții au clasificat alerta de nivel 3 la 4. Pentru a face față unei posibile agravări a situației, autoritățile au obligat cetățenii și turiștii să rămână la o distanță de cel puțin 4 kilometri de vulcan. Sute de măști au fost distribuite localnicilor  pentru a le proteja sistemul respirator de cenușă.

 

Unii turiști străini aventurieri care au ignorat directivele au încercat să escaladeze vulcanul dar au fost opriți și recuperați de echipele de salvare.

Te-ar putea interesa și Un muncitor de 21 de ani a supravietuit cu o bara de otel implantata in cap

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.