Indonezia, inundațiile din Jakarta: numărul morților a crescut la 18

Victimele inundațiilor care au lovit regiunea capitalei indoneziene Jakarta s-au ridicat la cel puțin 18 morți. Ploile torențiale care au provocat alunecări de teren în ajunul Anului Nou au cauzat alunecări de teren în mai multe zone ale megalopolei scufundate, au declarat  autoritățile locale .

Citește și Indonezia, o inundație fără precedent a lovit Jakarta: cel puțin 9 morți VIDEO

Zeci de mii de rezidenți au fost evacuați în adăposturi temporare. Cel puțin 21 de persoane sunt date dispărute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.