Indonezia: două cutremure de 5.1 și 5.2 între sâmbătă și duminică

Nou cutremur în apropierea Indoneziei, în Sabang : pământul a început să se miște  în primele ore ale dimineații  de astăzi, duminică , 17 noiembrie. Primul cutremur a avut magnitudinea de 5,2 a fost de aproximativ 10 kilometri adâncime. Epicentrul a lovit zona adiacentă orașului Sabang, unde seismul a fost resimțit mai puternic decât în ​​restul Indoneziei.

Un alt crutemur s-a produs sâmbătă, 16 noiembrie, în jurul orei 18.46. Seismul cu epicentrul său din Mulia a afectat Indonezia având o magnitudine de 5,1 pe scara Richter. În acest caz, însă, adâncimea a fost de 67,8 kilometri. Evenimentul seismic a fost situat la 228 de kilometri est de Nabire și la 362 de kilometri de Jayapura.

Vremea extrem de rea a pus în genunchi toată Italia

Seismele vin  la doar câteva zile după șocul puternic de 7,4 care a lovit Indonezia pe 14 noiembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.