Indonezia, cutremur puternic cu magnitudinea de 7.1 in mare

Indonezia, cutremur puternic cu magnitudinea de 7.1 in mare

Un cutremur puternic de magnitudinea 7.1 a fost înregistrat la 12:53 ora locală (5:53 în România) în afara arhipelagului indonezian al Moluccaselor. Potrivit datelor  Studiului Geologic al SUA, cutremurul a avut un hipocentru la o adâncime de aproximativ 220 km, iar epicentrul s-a înreggistrat  la 290 km nord-vest de satul Saumlaki.

 

Nu a fost emisă nicio alertă de tsunami.

Te-ar putea interesa și Cutremur in Italia, soc puternic in capitala: epicentrul la 9 kilometri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.