Indonezia, avionul care a decolat din Jakarta s-a prăbușit: 62 de persoane la bord, „rămășițe umane găsite în mare”

Avionul companiei Sriwijaya Air, cu zeci de persoane la bord, cu care pierduseră contactul în Indonezia după decolarea de pe aeroportul din Jakarta, ar fi căzut în mare. Au fost identificate rămășițe umane și resturi ale avionului, a declarat căpitanul gărzii de coastă, EKo Surya Hadi, unei agenții TV locale, potrivit agenției Xinhua.

Citește și Indonezia, un avion al companiei Sriwijaya Air cu 56 de persoane la bord , a dispărut de pe radar

Alerta dispariției avionului s-a declanșat imediat după ce zborul SJ182 a dispărut din radar la 14.40, la doar patru minute după decolarea din Jakarta către Pontianak pe insula Borneo. Zborul care trebuia să dureze 95 de minute, dar a fost întrerupt brusc peste Marea Java. 56 de pasageri s-au îmbarcat pe aeronavă, inclusiv 7 copii și șase membri ai echipajului, potrivit Metro TV.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.