Indonezia, 230 de persoane au fost arestate pentru incendierea pădurilor

În Indonezia, poliția a arestat 230 de persoane acuzate de declanșarea unor incendii care au ars și distrus zile întregi pădurea tropicală din Parcul Național Tesso Nilo. Incendiile au pus  în pericol speciile de animale pe cale de dispăruție.

Indonezia și pădurea Sumatra ard și ele. Fumul a întunecat Singapore

Fumul provocat de a invadat și poluat mai multe zone din sud-estul Asiei,  din Malaezia și Singapore până în sudul Thailandei.

Urgența climatică: Jakarta se scufunda în mare și Indonezia își schimbă capitala

Conform legii privind protecția mediului, cei arestați riscă 10 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.