India, un bărbat și-a ucis soția folosindu-se de o cobra

În India, un bărbat a fost arestat ieri sub acuzația de omor a soției sale „folosind o cobră ”. Incidentul a avut loc în sudul statului Kerala și la baza crimei ar fi fost situația economică.   Înainte de a comite recentul asasinat, inculpatul a încercat deja să-și ucidă soția folosindu-se de o altă reptilă veninoasă, dar planul său nu reușise, scrie Telegraph.

Vor să devină Spider-Man , trei frați ajung la spital după ce au fost mușcați de un păianjen

Pe 27 martie, bărbatul Sooraj în vârstă de 27 de ani pusese în patul soției o viperă. Cu toate acestea, femeia Uthra a reușit miraculos să supraviețuiască  și, după două luni petrecute în spital, a decis să meargă să locuiască cu părinții săi și să se recupereze din traume. Pentru tentativa de omor din martie, subliniază ziarul, nimeni nu l-a suspectat Sooraj, arătându-se foarte îngrijorat de starea de sănătate a soției sale.

Totuși, al doilea plan ucigaș a bărbatului de data acesta a reușit cu ajutorul unei cobra.  Bărbatul, potrivit agenția de presă , citând poliția Kerala, ar fi lăsat reptila liberă în camera în care dormea ​​Uthra.  Sooraj s-a comportat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat rămânând impasiv pănâ când mama soției nu a început să urle când și-a văzut fiica moartă. Doar atunci bărbatul ar fi jucat și rolul soțului îngrijorător transportându-și soția la spital unde medicii au constata decesul femeii.

Coșmarul unei tinere chemată ca martor la secția de poliție: torturată și violată de oamenii legii

De această dată, subliniază ziarul londonez, suspiciunile au căzut imediat pe Sooraj, având în vedere că el, la scurt timp după moarte  femeii, începuse să ceară în mod insistent drepturile asupra moștenirii soției sale.  În momentul nunții cu viitorul ei criminal, ea ar fi adus ca zestre  o sută de monede de aur, o mașină modernă și aproximativ 500 de mii de rupii în numerar (echivalent cu aproximativ 18 mii de euro). Potrivit sursei citate: „Sooraj era îngrijorat că, dacă Uthra ar fi divorțat el ar fi fost obligat  să returneze toți bogații. zestrea primită. Din acest motiv a decis să o omoare “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.