India, un băiețel de trei ani a rămas blocat într-o fântână, salvatorii încearcă cu disperare să-l salveze

La această oră este în curs o misiune de salvare în India pentru salvarea unui băiețel de trei ani care, de ieri este blocat într-un puț cu o adâncime de peste 60 de metri în districtul Niwadi din Madhya Pradesh. Armata a intervenit și pentru gestionarea operațiunilor și se află în prezent la fața locului. Pentru a ajunge la adâncimea la care se află bebelușul, salvatorii sapă un șanț paralel și în interiorul puțului introduc oxigen pentru a-l ajuta pe copil să respire.

Cu toate acestea, știrile care sosesc sunt îngrijorătoare , potrivit unor surse locale, copilul ar fi încetat să mai răspundă la apeluri. Ultimul său strigăt a fost auzit în jurul orei 10 dimineața. Copilul, identificat ca Prahlad Kushwaha, ar fi căzut în puțul de miercuri dimineața devreme, în timp ce unii muncitori instalau o țeavă, a spus un ofițer de poliție. Satul în care se află fântâna, Barahbujurg, se află la aproximativ 36 km de orașul Niwadi și la 450 km de Bhopal, care sunt cele mai mari orașe din zonă.

Citește și O profesoară a fost ucisă de hărțuitorul ei chiar în fața casei sale. Femeia îl denunțase pe bărbat de 13 ori, dar, fără rezultat

Fântâna este umplută cu apă până la 30 de metri deasupra solului , dar din primele informații copilul ar trebui să fie totuși departe de apă deși a căzut cu capul în jos. Salvatorii nu sunt încă siguri la ce adâncime este blocat. Guvernatorul Madhya Pradesh, Shivraj Singh Chouhan, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la situație într-un tweet care a reiterat că s-au luat toate măsurile necesare pentru a salva Prahlad.

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu  :  https://navbharattimes.indiatimes.com/state/madhya-pradesh/seoni/boy-falls-in-borewell-rescue-operation-continues-whole-night-3-year-old-prahlad-yet-to-be-saved/videoshow/79053420.cms

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.