India, s-au căsătorit la o adâncime de 20 de metri cu schimbul de ghirlande

Un cuplu de indieni s-au căsătorit în largul coastei Chennai , un oraș din sudul Indiei. Cuplul, V Chinnadurai și S Swetha, au purtat haine tradiționale și au schimbat ghirlande într-o ceremonie hindusă, toate organizate sub apă, relatează BBC online cu o mulțime de videoclipuri și fotografii.

Chinnadurai este un scafandru de profesie, în timp ce noua mireasă a luat lecții în lunile care au precedat nunta. Întreaga ceremonie a fost filmată înainte ca cuplul să se întoarcă pentru a sărbători împreună cu familia și prietenii.

Citește și A zburat ore întregi în căruciorul unui avion: un tânăr de 16 ani a supraviețuit la sub zero grade

A fost numită „prima nuntă tradițională subacvatică hindusă”, după cum relatează Times of India .Tinerii căsătoriți s-au trezit în zori pentru a se scufunda pe coasta Neelankarai îmbrăcați în hainele lor tradiționale de nuntă. Mireasa a purtat un sari roșu, iar mirele s-a îmbrăcat pentru ziua cea mare într-un dhoti.

„A fost o ceremonie tradițională, doar că a fost sub apă. Acolo ne-am schimbat ghirlande și am legat thaaliul înainte de ora 7.30 conform instrucțiunilor preotului nostru ”, a spus mirele Chinnadurai, care, pe lângă faptul că este scafandru, este și inginer software.

«M-au convins și, după ce m-am antrenat în piscină , am fost destul de încrezătoare și am făcut pasul. A fost o experiență nemaipomenită ”, a spus mireasa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.