India, refuză să-și schimbe religia și să căsătorească cu el, violată și ucisă la numai 18 ani

I-a cerut să-și schimbe religia și să se căsătorească cu el, iar atunci când l-a refuzat, a violat-o, mutilat-o și ucis-o. Victima era o tânără de 18 ani, găsită moartă pe câmpurile din Uttar Pradesh, India, unde Mohd Dilshad, criminalul a mărturisit și a fost arestat la scurt timp după descoperirea trupului. Potrivit rudelor victimei, fata plecase luni de acasă într-un oraș din apropiere pentru a  completa un formular de bursă. Când familia a realizat că fata întârzia deja prea mult a informat poliția.

Un afiș funerar special: decedata arată degetul mijlociu. Rudele: ”Fotografia o reflectă, era originală”

Cu ajutorul imaginilor înregistrate de sistemul de supraveghere video și de o serie de dovezi medico-legale, s-a descoperit cine a fost criminalul. Lucra în magazinul de croitorie unde tânăra era clientă . După ce a aflat că familia ei îi plănuia nunta, Dilshad a încercat să o forțeze să-și schimbe religia pentru a se căsători cu el. În fața refuzului ei, el a început să o urmărească. De aici și până la crimă a fost doar un pas. După ce violat-o a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit  și apoi a lăsat trupul mutilat lângă un iaz aflat la aproximativ 200 de metri de satul ei.

Poliția a spus că Dilshad a recunoscut că, în timpul unui argument aprins, el a agresat-o pe fată, a violat-o și apoi i-a tăiat gâtul.

Victima aparținea categoriei „Dalitelor” din sistemul social și religios hindus, care include aborigenii și străinii indieni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.