India, părinții se opun căsătoriei lor, doi îndrăgostiți s-au spânzurat ținându-se de mână

India, părinții se opun căsătoriei lor, doi îndrăgostiți s-au spânzurat ținându-se de mână

Tragedie în Bangalore, India, unde doi îndrăgostiți s-au sinucis  împreună ținându-se de mână după ce familiile lor nu au consimțit să se căsătorească. Abhijit Mohan în vârstă 25 de ani și Srilakshmi S în vârstă de  21 de ani, s-au spânzurat de un copac. Ambii, care lucrau ca ingineri informatici au fugit de acasă iar din 9 octombrie familiile lor nu au mai știut nimic de ei . După denuțul de dispariție, poliția a început cercetările, dar nu au găsit cuplul.

Citește și Bonă condamnată după ce a învățat o fetiță de 12 ani cum să facă un raport oral și a fost violată de prietenul ei

Descoperirea macabră a fost făcută de un cioban . Familiile celor doi tineri s-au opus căsătoriei din cauza diferenței de caste . Cei doi îndrăgostiți au încercat în toate modurile să-și convingă părinții,  dar a fost în zadar.

” Unchiul lui Srilakshmi îi amenințase cu consecințe dezastruoase”, a spus poliția. În prima săptămână a lunii octombrie, cei doi au contactat familiile respective pentru a comunica că se vor căsători, după care nimeni nu a mai știut nimic de ei până la tragica descoperire.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.