India, o tanara de 19 ani a fost arsa de vie de tatal ei: nu era de acord cu sotul

India, o tanara de 19 ani a fost arsa de vie de tatal ei: nu era de acord cu sotul

Oroare  în India, unde un cuplu tineri au fost stropiți cu kerosen și dați foc. Femeia, o tânără de 19 ani, nu a supraviețuit murind din cauza arsurilor grave, în timp ce soțul ei, în vârstă de 23 de ani, a suferit arsuri și se află în stare gravă la spital.

 

Poliția suspectează că persoana responsabilă de acest oribil atac poate fi tatăl fetei și că motivul ar fi căsătoria între cei doi tineri. Erau îndrăgostiți și s-au căsătorit în secret. Familiile lor nu au autorizat de fapt căsătoria, oferind opinii contradictorii din cauza diferenței dintre situațiile economice. Tatăl fetei a dispărut, la fel și frații săi.

 

Cei doi tineri  îndrăgostiți au cerut binecuvântarea familiilor lor pentru a se căsători. Dar el nu era la înălțimea ei, era mai sărac, motiv pentru care familiile nu au fost de acord cu căsătoia. Cu toate acestea, tinerii nu au renunțat la dragostea lor și au fugit căsătorindu-se în secret.

 

Greșeala fatală a fost că cei doi s-au întors în satul de origine, unde îi aștepta tatăl tinerei.  Drama a avut loc în noaptea de 1 mai, când tatăl și frații au pus în aplicare planul teribil. Vecinii au intervenit pentru a-i  ajuta și i-au transportat pe amândoi la cel mai apropiat spital.

 

Pentru tânăra de 19 ani nu s-a mai putut face nimic și a murit câteva ore mai târziu.  Soțul ei în schimb a suferit arsuri pe 70 % din suprafața corpului, dar sunt șanse ca el să-și revină.

 

Te-ar putea interesa și Batran bolnav de Alzheimer batut cu brutalitate de un roman din Torino

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.