India: o postarea împotriva lui Muhammad a declanșat confruntări în masă: 3 morți și 110 arestări

Ciocniri violente au avut loc în Bangalore, sudul Indiei, unde aproximativ 600 de membri ai comunității musulmane au ieșit în stradă pentru a contesta o postare răspândită pe Facebook și considerată ofensatoare pentru profetul Muhammad. În confruntări, cel puțin 3 civili și-au avut viața, în timp ce 60 de polițiști au fost răniți. În plus, autoritățile au arestat 110 persoane care au provocat  incendii, atacuri asupra funcționarilor publici și au aruncat cu pietre și alte obiecte.

Tragedie în Republica Cehă! Incendiu de proporții la etajul 11 al unui bloc: 11 morți printre care și 3 copii

Pe Twitter, comisarul de poliție din Bangalore, Kamal Pant, a făcut apel pentru „colaborarea cu poliția în vederea menținerii păcii”. Agenții au deschis focul și au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa mulțimea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.