India, o alunecare de teren a lovit un sat întreg: cel puțin 20 de morți, 10 sunt copii

Cel puțin douăzeci de persoane au murit în India, când o alunecare de teren în Valea Barak din statul Assam a lovit un sat. Drama a avut loc astăzi dimineață. Conform primelor informații, jumătate dintre victimele îngropate în noroi sunt copii . Familii întregi au fost lovite de avalanșa de noroi. Alunecarea de teren a fost consecința a trei zile lungi de ploi torențiale care au măturat nord-estul Indiei.

Numărul deceselor este provizoriu: autoritățile se tem că numărul morților va crește, deoarece salvatorii curăță resturile de case măturate de noroi. Între timp, există și zeci de răniți , dintre care unii sunt în stare gravă.

Alertă în Rusia! Peste 2000 de copii au fost mușcați de căpușe

Ministrul Pădurilor Parimal Suklabaidya a declarat că, tot din cauza ploilor care au căzut în această perioadă, în ultimele săptămâni cel puțin alte nouă persoane și-au pierdut viața în districtul lovit astăzi de alunecarea de teren. Zonele mari ale văii Barak sunt scufundate, cu cel puțin 200.000 de case devastate și cu recolta de peste 2.600 de hectare pierdute. Președintele Ram Nath Kovind a spus că operațiunile de salvare și salvare sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.