India: joacă un meci oficial de volei și părăsește terenul pentru a-și alăpta copilul: fotografia a devenit virală

Întreaga lume s-a emoționat în fața imaginii unei sportive care a părăsit terenul pentru a-și alăpta copilul. Sportiva a fost înlocuită de o altă jucătoare.

Lalventluangi , o jucătoare de volei din  Indian , în timp ce juca un meci în campionat își vede la marginea terenului bebelușul care plângea de foame.  Tânăra sportivă nu are nicio ezitare: apelează la o schimbare din partea unei  coechipiere și se oprește să-și alăpteze copilul în vârstă de doar șapte luni. Fotografia tinerei mame, distribuităpe Facebook a făcut înconjurul lumii .

Citește și Solista formației Roxette a murit la vârsta de 61 de ani: de 17 ani lupta împotriva unei tumori la creier

Sportiva care joacă în echipa Tuikum , și-a lăsat copilașul în grija unor membrii de familie care au însoțit-o în meciul Mizoram State Games, o competiție de volei între echipele statului indian. Imaginea în care ea a părăsit meciul pentru a-și alăpta bebelușul de câteva luni a ajuns la ministrul de stat al Sportului Mozoram, din Lalventluangi. Ministrul a vrut să o recompenseze pe tânăra mamă pentru gestul ei atât de firesc și, în același timp, atât de extraordinar, cu un premiu în bani. Tânăra mamă sportivă a fost felicitată pentru capacitatea de a gestiona simultan angajamentele  maternității și sport.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.