India, incendiu de proporții într-o piață în New Delhi: 43 de morți

Cel puțin 43 de oameni au murit duminică, într-un incendiu de proporții  izbucnit într-o piață din centrul New Delhi, India. Cauzele sunt încă necunoscute.  Potrivit șefului secției de pompieri, Atul Garg, flăcările au fost stinse de 25 de autospeciale. În total, 56 de persoane ar fi salvate.

Citește și Pakistan, 629 de mirese fetițe sunt vândute în China pentru puțin peste 20 de mii de euro : ”O adevărată afacere”

Operațiunile de salvare au fost finalizate și aproximativ 60 de persoane, inclusiv victime , au fost scoase din clădirea care adăpostea piața. Pompierii au fost nevoiți să stingă flăcările de la o distanță de 100 de metri, deoarece incendiul a izbucnit pe un coridor prea îngust pentru accesul vehiculului. Cauzele nu au fost încă clarificate, dar poliția investighează în unul dintre numeroasele magazine care aglomerează structura.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.