India: gripa aviară se extinde în toată țara. Mii de păsări ucise în cel puțin 9 state, parcuri și piețe au fost închise

În India, gripa aviară s-a extins în toată țara iar în capitala Delhi, pe lângă grădina zoologică, piețele și parcurile au fost imediat închise.

Conform rapoartelor mass-media locale, există cel puțin 9 state în care au apărut cazuri de gripă aviară. În capitala New Delhi, sute de păsări, în special, au fost găsite moarte în diferite zone ale orașului.

Acesta este motivul pentru care a fost comandată închiderea imediată a pieței Ghazipur, cea mai mare piață de vânzare  a păsărilor. Pe lângă grădina zoologică, toate parcurile cu lacuri și rezervații naturale au fost închise vizitatorilor.

Citește și O mamă și-a ucis fiul nou-născut cu o foarfecă: „Nu l-am vrut, nu l-aș fi putut întreține”

În statul Maharashtra, cel al cărui capital este Mumbai, sute de pui au fost găsiți morți în ultimele două zile. Haryana și Madhya Pradesh au ordonat tuturor fermierilor să ucidă găinile, în timp ce magazinele care vând păsări de curte au fost închise pentru o săptămână.

Pe de altă parte, în statul Kerala, 50.000 de rațe de fermă au fost ucise într-o săptămână. Între timp, țara se luptă cu epidemia Covid, care a afectat până acum peste 10 milioane de oameni, ucigând puțin peste 150 de mii de locuitori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.