India, focar de Coronavirus la nuntă: 111 invitați infectați, mirele moare a doua zi după nuntă

În India, o nuntă s-a transformat într-un maxi focar de Coronavirus cu cel puțin 111 de invitați infectați și mirele care a murit a doua zi după ceremonie din motive încă de constatat.

Povestea a fost reconstruită de radiodifuzorul local Ndtv , potrivit căruia nunta a fost sărbătorită pe 15 iunie în statul indian Bihar. Peste 350 de persoane au participat la ceremonie: cel puțin 111 au fost depistați pozitivi la Covid-19, în timp ce mirele a murit a doua zi după nuntă. Cu toate acestea, nu s-a stabilit încă dacă bărbatul a fost infectat cu virusul sau nu și care au fost cauzele morții sale.

Covid Brazilia, aproape 60 de mii de morți: 1.280 mai mulți decât ieri

Autoritățile indiene, citate de BBC, au raportat urmărirea și izolarea tuturor oaspeților de nuntă săptămâna trecută și au început o anchetă cu privire la numărul de participanți la ceremonie. De fapt, guvernul indian a impus, ca parte a măsurilor restrictive de blocare a epidemiei Coronavirus, prezența a până la 50 de persoane la o nuntă.

În prezent, India este a patra țară cea mai afectată din lume, după numărul de infecții, cu 585.481 de cazuri confirmate și 17.400 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.