India, explozie la o fabrică ilegală de artificii: 22 de muncitori morți

Explozia s-a produs în Batala un oraș din statul Punjab, la aproximativ 460 de kilometri nord de New Delhi. Fabrica funcționa ilegal de ani buni și fără condiții de siguranță. Ieri a avut loc o explozie, urmată de un incendiu în urma căruia fabrica s-a prăbușit.  Douăzeci și doi de muncitori au murit, alți 15 au fost răniți.

Povestea unui copil de doi ani care din cauza unei boli se transformă în piatră
Investigatorii încearcă să descopere cauza exploziei dar suspiciunea este că reglementările de securitate la locul de muncă nu au fost respectate. După explozie, fabrica a luat foc, apoi s-a prăbușit îngropând zeci de oameni sub dărâmături. Bikram Singh Mathijia, liderul partidului de opoziție Akali Dal, a declarat că este o unitate ilegală de care toată lumea era conștientă și că, în ciuda acestui lucru, a lucrat ani de zile fără nicio licență. Mulți locuitori ai zonei au adăugat că condițiile de ilegalitate în care a funcționat fabrica erau cunoscute de toți, dar că nimeni nu a activat vreodată să o închidă.

 De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.