India: “Crestinii si musulmanii se inmultesc si vor trebui sa fie sterilizati cu forta”

India: “Crestinii si musulmanii se inmultesc si vor trebui sa fie sterilizati cu forta”

Declarația șocantă a vicepreședintelui partidului hindus Mahasabha de extremă dreapta a provocat o imensă agitație , conform căruia creștinii și musulmanii ar trebui să fie sterilizați. Sadhvi Deva Thakur a declarat presei locale că aceste două minorități religioase ar reprezenta o adevărată amenințare pentru hindușii din țară.

 

“Populația musulmană și creștină crește zilnic”, a spus Thakur conform rapoartelor de la AsiaNews . “Guvernul central trebuie să declare o stare de urgență pentru a opri toate acestea iar creștinii și musulmanii trebuie să fie supuși sterilizării forțate, astfel încât să nu se mai poată înmulți “.

 

Nu este pentru prima oară când Thakur s-a exprimat în acest fel și deși partidul său nu are prea mare influență în viața țării, cuvintele sale sunt emblematice ale unei campanii de ură în creștere a naționaliștilor împotriva minorităților și în special a creștinilor.

 

Creșterea temută a populației creștine și musulmane, care ar amenința majoritatea hindusă de fapt nu este majoritară: hinduismul este prima religie din țară cu 79,8% din populație, raprezentând 96,3 milioane din populație, musulmanii cu  doar 2,3% din populație (27,8 milioane) și creștinii 14,2% (172,2 milioane credincioși).

 

Te-ar putea interesa și Un baietel de patru ani iese din coma si ii spune mamei că s-a intalnit sora lui avortata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.