India, cel puțin 14 muncitori imigranți au murit după ce au fost loviți de un tren

Un tren a lovit un grup de muncitori imigranți care dormeau pe căile ferate din Aurangabad, Maharashtra, centrul-vestul Indiei. Cel puțin 14 persoane ar fi murit în accident și cel puțin alte 5 persoane sunt grav rănite. Conform rapoartelor Ministerului Căilor Ferate , imigranții se întorceau în orașele lor de origine, ca și alte zeci de mii care pleacă din marile orașe indiene după ce și-au pierdut locul de muncă din cauza blocării activităților pentru a conține răspândirea coronavirusului. Restricțiile care au început la sfârșitul lunii martie s-au prelungit până pe  17 mai.

Naște Curtea Supremă de Facebook și Instagram: utilizatorii vor putea face apel împotriva deciziilor lui Zuckerberg

Reducerea transportului public, o consecință a închiderilor pentru stoparea epidemiei, a obligat mulți lucrători imigranți să meargă pe joc pe distanțe lungi pentru a se întoarce acasă. Pe Twitter, ministrul feroviar, Piyush Goyal, a scris că a fost „profund întristat de pierderea vieților omenești” și că operațiunile de salvare ale victimelor  sunt în desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.