India: atac universitar, 40 de răniți

India: atac universitar, 40 de răniți

Cel puțin 40 de profesori și studenți d ela Universitatea Jawaharlal Nehru din Delhi, au fost răniți grav noaptea trecută într-un atac violent provocat de un grup organizat de oameni mascați
înarmați cu bastoane, pietre și lanțuri de oțel care au intrat în campus, atacând oamenii  și   devastând diverse clădirirea și și campusul.

Citește și Milițiile afgane, videoclip lansat ca răspuns steagului lui Trump / VIDEO

În urma atacului, studenți din alte universități demonstrază în toată țara: marșurile sunt în curs de desfășurare în Mumbai, Hyderabad, Kolkata, Bengaluru, în timp ce tensiunea din campusul Jnu rămâne foarte mare. Timp de cel puțin două luni, studenții JNU, una dintre cele mai faimoase instituții indiene, din care au ieșit mulți politicieni și câțiva laureați Nobel ((ultimul, economistul Banerjee, premiat în 2019), au fost în grevă împotriva creșterii taxelor de școlarizare și taxa pentru cazare decisă de consiliul de administrație.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.