India, acoperișul unui crematoriu s-a prăbușit în timpul unei înmormântări: 23 de morți, zeci de victime sub dărâmături

Tragedie în India, unde cel puțin 23 de persoane de murit și alte și alte zeci sunt dispărute după prăbușirea acoperișului unui crematoriu unde se celebrau o înmormântare.

Accidentul, care a avut loc ieri la Muradnagar, în statul Uttar Pradesh, a fost cauzat de prăbușirea acoperișului, sub care câteva zeci de persoane erau la o înmormântare și care s-au refugiat pentru a se proteja de ploaia puternică. Șeful echipelor de salvare din district, Anita C Meshram a declarat ziarului Hindustan Times că din cele 40 de persoane prinse sub dărâmături, cel puțin jumătate au murit pe loc

Autoritățile sanitare spun că numărul morților ar putea crește din cauza condițiilor grave ale multora dintre răniți. Comandantul poliției locale informează că a deschis deja o anchetă pentru a identifica cauzele tragediei în timp ce echipele de salvare încă lucrează pentru a încerca să salveze pe cei care se află încă sub dărâmături. Structura clădirii nu era foarte veche, după cum a raportat Hindustan Times. Se teme că accidentul s-a produs deoarece, din cauza ploilor abundente, solul pe care se afla nu putea rezista.

Citește și Nu numai Covid: ce s-a mai întâmplat în lume în 2020. Iată toate evenimentele „uitate”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.hindustantimes.com/us/

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.