India a fost lovita de ciclonul Fani : peste un milion de persoane evacuate

India a fost lovita de ciclonul Fani : peste un milion de persoane evacuate

Ciclonul Fani a lovit coasta de est a Indiei. Conform previziunilor, vânturile vor atinge cele 195 de kilometri pe oră în următoarele ore. Peste un milion de persoane au fost evacuate din statul estic Orissa, unde se crede că impactul ciclonului va fi cel mai devastator. În special, se teme pentru orașul turistic Puri, unde se află templul Jagannath construit acum 858 de ani. Statele vecine sunt în alertă.

 

Te-ar putea interesa și Alerta in India: ciclonul Fani va lovi Golful Bangala: 780.000 persoane evacuate

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.