India, 4 persoane acuzate de vrajitorie au fost torturate si ucise: 10 barbati au fost arestati

India, 4 persoane acuzate de vrajitorie au fost torturate si ucise: 10 barbati au fost arestati

Zece bărbați din statul indian Jharkhand au fost arestați pentru uciderea a doi bărbați și două femei aparținând unei comunități tribale din satul Nagar Shikari. Poliția a spus că cele patru persoane sacrificate erau  considerate vrăjitori. S-a întâmplat în naptea de sâmbătă spre duminică.

 

Victimele – potrivit agenției de știri PTI – sunt patru persoane, doi bărbați și două femei, aparținând unei comunități tribale din satul Nagar Shikari. Martorii din sat au povestit că cele patru victime au fost luate de acasă duminică între 1 și 3 dimineața de o duzină de oameni mascați și apoi torturați cu sălbăticie la moarte.  Victimele aveau între  60 și 70 de ani  și, potrivit unor surse, atacatorii le-ar fi tăiat gâtul după ce i-au bătut până la moarte.

 

O anchetă este în curs de desfășurare.

De Claudiu Bot 

Te-ar putea interesa și Disparut acum 50 de ani cu 52 de persoane la bord, submarinul La Minerve a fost gasit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.