India, 4 bărbați care au violat o tânără de 23 de ani într-un autobuz din New Delhi au fost spânzurați

Cei patru bărbați găsiți vinovați de violarea și torturarea unui student de 23 de ani într-un autobuz din India, New Delhi, au fost spânzurați în 2012, scrie Afp pe Twitter.

Bărbații au fost condamnați  la moarte prin spânzurare după ce au violat și ucis o  femeie într-un autobuz în 2012. În urma rănilor profunde a murit două săptămâni mai târziu.  Descrierile deosebit de sălbatice ale violului în grup din 2012 au provocat indignarea internațională. Mama victimei a declarat potrivit CNN că a reușit să rămână puternică doar pentru a vedea justiția făcută pentru moartea fiicei sale:

Citește și Coronavirus, China își cere scuze doctorului erou mort în Wuhan: „Pedepsirea lui a fost o greșeală”

“Am văzut-o murind și am văzut-o suferind și când bea o singură picătură de apă”, a spus ea. “Nu există Dumnezeu pentru mine, nu există nimeni care să-mi dea această putere, doar durerea este cea care îmi dă această putere.”

Cei patru bărbați au fost spânzurați în închisoarea Tihar Jail din Capitală. Este prima execuție capitală în  India din 2015.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.