Independence Day cu eclipsă: este un alt semn al unei apocalipse iminente?

2020 este în mod clar anul potrivit pentru profeții răului: ultimul semn al Armageddonului ar fi eclipsa lunară de Ziua Independenței.

Odată cu apariția web-ului, cu toții am făcut cunoștință cu teoreticienii conspirației . O ramură a acestei tipologii a oamenilor care populează pământul în căutarea  „ semnelor ”, a ceea ce se crede că va fi ultima zi a vieții umane pe pământ. În cele mai multe cazuri, aceștia sunt oameni care au o interpretare a realității condiționată puternic de scrierile sacre, mai ales din cartea Apocalipsei .

Acești profeți  încearcă să prezică sfârșitul lumii în fiecare an. Odată cu eclipsele anuale ale soarelui sau lunii, sau trecerea meteoriților, sunt momentele în care își fac auzite vocile. În acest 2020 marcat de cea mai mare criză înregistrată vreodată în Occident după încheierea celui de- al Doilea Război Mondial , vocea lor devine din ce în ce mai intensă. De fapt, există cei care cred că Coronavirusul este un semn precursor al sfârșitului timpului, care, pe lângă pandemie, asociază și jocul cu infestările de lăcuste care apar în Asia, Africa și America de Sud.

Nostradamus. Cele 6 profeții cutremurătoare pentru 2020

În acest an particular, există și cei care au retras istoria calendarului maya  , susținând că calculele făcute de civilizația antică au fost greșite și că, în realitate, sfârșitul lumii era programat pentru 2020. Dar există și cei care rămân pe clasic, interpretând fenomenele cerești și le asociază cu cele scrise în Noul Testament . Unul dintre principalii susținători ai apocalipsei din 2020 este evanghelistul creștin Paul Begley , care deține un canal Youtube cu frumusețea a 335.000 de abonați.

Teoria sa este că în această primă jumătate a anului 2020 au existat deja două dintre cele trei semne care anunță sfârșitul lumii. Prima a avut loc pe 21 iunie, când eclipsa solară a întunecat Soarele lăsând o bilă neagră împodobită cu un cerc de foc pe cer. Al doilea, în schimb, va apărea în următoarele ore: „Băieți, am ajuns la sfârșitul lumii”, omul începe într-unul din ultimele sale videoclipuri, adăugând ulterior că până la sfârșitul anului vor fi cele trei semne cerești care anticipează Armageddon :

„Primul va avea loc pe 21 iunie. Vom avea o eclipsă solară care va acoperi întregul pământ sacru. Va fi peste Israel timp de 6 ore. Soarele va fi întunecat timp de 6 ore.”  Glumim? Un inel de foc pe cer? Al doilea semn pe cer va fi miezul nopții de luna roșie a sângelui pe americanii din 4 iulie. ”

Oare ce ne mai așteaptă în 2020 potrivit profețiilor lui Nostradamus ?

În timp ce pentru cel de-al treilea semn îi lasă pe toți fără respirație. Probabil pentru că este convins că aceste informații îi vor împinge pe mulți să se convertească și să facă pace cu conștiința lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.