”Îndepărtarea Sfântului Mihail care îl zdrobește pe Satana pentru că amintește de uciderea lui George Floyd”

Îndepărtarea imaginii Sfântului Mihail care zdrobește diavolul pentru că își amintește uciderea lui George Floyd în Minneapolis. Aceasta este petiția lansată de activiștii pe Change.org care a ajuns la 2000 de semnături în câteva ore, după cum a raportează The Guardian .

Activiștii au implicat și coroana britanica deoarece Ordinul Sf. Mihail si Sf. George este unul dintre cele mai înalte onoruri diplomatice pe care Regina le acorda ambasadorilor, diplomaților și oficialilor superiori din Ministerul Afacerilor Externe care au servit peste hotare.

Trump: „Vor să dărâme statuile lui Iisus”

Petiția, inițiată de Tracy Reeve, afirmă: „Aceasta este o imagine extrem de jignitoare, care amintește și de recentul omor al lui George Floyd al polițistului alb prezentat în mod similar în această medalie. Noi subsemnații, cerem ca această medalie să fie redesenată complet într-un mod mai adecvat și să se se prezinte oficial scuze  “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.