Îndemnul lui Iohannis ”Stați acasă” remixat pe beat-uri dance de trupa Hyenas VIDEO

Îndemnul repetat zilnic de președintele Klaus Iohannis în fața românilor – „Stați acasă!” – a fost pus pe muzică de trupa Hyenas, rezultând un beat dance foarte ritmat.

Este foarte important sa #StatiAcasa si nu am gasit o metoda mai buna de a intari aceasta afirmatie, alaturi de cel mai important om al statului , #KlausIohannis . Spread the news!”, au scris cei de la Hyenas pe pagina lor de Facebook.

Coronavirus afectează mai mulți copii decât se aștepta: „Pentru unul în terapie intensivă, alți 2.338 sunt infectați”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.