Îndemnul directorului sănătății din Canada: “Raportul intim ? Fă-o cu mască”

Pentru a evita răspândirea coronavirusului, este bine să „purtați o mască pe față dacă faceți sex cu cineva din afara familiei dvs.”. Este sfatul celei mai înalte autorități canadiene din domeniul sănătății, Theresa Tam, care sugerează ca și concetățenii săi „să evite sărutul”.

Potrivit BBC, oficialul canadian îndeamnă să se ia măsuri de precauție adecvate în cazul relațiilor intime cu partenerii neobișnuiți și explică: „La fel ca alte activități din timpul pandemiei care implică apropierea fizică, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a minimiza riscul de a contracta infecția și de a răspândi virusul “.

Descoperire cumplită într-o groapă de gunoi: nou născut fără viață învelit într-un prosop de plajă

Ea a mai  adaugă că „este mai sigur să eviți de tot sexul în timpul pandemiei”. „ Activitatea sexuală cu cel mai mic risc este una care te implică doar pe tine ”, a adăugat ea, dar cei care fac sex în afara unei coabitări „ar trebui să evite sărutul și contactul față în față și să ia în considerare utilizarea unei măști”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.