Incredibil: un bărbat și-a aprins o țigară în timp ce era amenințat cu o armă în timpul unui jaf

Incidentul incredibil a avut loc miercuri seară, într-un local din orașul St. Louis, în statul american Missouri. Un bărbat înarmat a intrat în bar și a cerut banii clienților și barmanului. În timp ce ceilați clienți erau întinși cu fața la podea,  unul dintre ei a refuzat să facă ce i-a cerut atacatorul.

Surpriză: un cuplu de americani și-au întâlnit fiica la o petrecere de swingeri

La un moment dat, acesta își aprinde o țigară și stă în continuare liniștit pe scaun.

„A fost foarte încăpățânat și nu i-a făcut pe plac”, a spus barmanul, pentru un post local de televiziune, potrivit The New York Post.

Potrivit sursei citate, atacatorul a reușit să fugă cu bunurile clienților și banii din casa de marcat, însă nu a obținut nimic de la bărbatul care a asistat impasibil la jaf.

Pubblicato da John Kimack su Mercoledì 28 agosto 2019

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.