Incredibil dar adevărat: un vierme a intrat prin penis și a colonizat vezica unui bărbat

Incredibil dar adevărat: un vierme a intrat prin penis și a colonizat vezica unui bărbat

Ziarul britanic Metro UK, relatează povestea incredibilă a lui James Michael un  bărbat  în vârstă de 32 de ani din Kensington – un district luxos și exclusivist al Londrei – care, întorcându-se dintr-o călătorie pe continentul african, începuse să se simtă atât de rău încât și-a pierdut utilizarea picioarelor. În august 2017, împreună cu trei prieteni, James a călătorit din Zambia în Zimbabwe înainte de a ajunge în Malawi. Timp de cinci zile, James a înotat  în apa dulce a lacului Malawi.

În această situație, un parazit, un vierme plat care infestează tractul urinar, a intrat în uretra lui James prin penis și și-a depus ouăle, expunându-l la o infecție gravă cunoscută sub numele de bilharzia vezicii urinare.

Și-a găsit iubita dormind cu altul în pat: s-a răzbunat distribuind fotografiile lor pe rețelele de socializare

Un an mai târziu, în octombrie 2018, James a început să-și piardă treptat sensibilitatea la membrele inferioare .

La spitalul Westminster unde a fost internat tratamentele cu antibiotice nu au avut succes apoi temându-se că este vorba despre Scleroză multiplă sau altă boală neurologică, medicii au continuat să-l trateze cu steroizi, dar simptomele au persistat. Înainte de Crăciun, specialiștii „Spitalului de Boli Tropicale” simt cauza problemei. Diagnosticul a vinit cu doar câteva zile înainte de Crăciun, când specialiștii de la Hospital for Tropical Diseases din Londra au identificat cauza bolilor lui James… Schisostomiasis !

Multă vreme James a trebuit să recurgă la utilizarea scaunului cu rotile și apoi la cârje . A trebuit să poarte un cateter iar cauza erupției pe care boala le-a provocat pe spate James nu putea nici dormi.

Din fericire James și-a revenit complet, dar a declarat „ Înainte de a mă întoarce în Malawi, mă voi gândi bine de două ori” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.