Incredibil! Arestat pentru deținere de marijuana, și-a aprins o țigară în tribunal în fața judecătorului / VIDEO

A ajuns sub  proces pentru deținere de marijuana , dar și-a revendicat petițiia de legalizare a drogului prin aprinderea unei țigări în sala de judecată. Din acest motiv, un tânăr de 20 de ani a fost dus imediat la închisoare timp de zece zile, în așteptarea unei noi sentințe.

Episodul incredibil a avut loc într-un tribunal din Wilson County, Tennessee . Tânărul inculpat, Spencer Boston, a trebuit să se confrunte cu un proces pentru deținerea de marijuana , o crimă minoră, întrucât nu a fost acuzat de trafic de droguri, ci doar de uz personal. În fața judecătorului Haywood Barry, însă, băiatul a explicat: „Un astfel de proces nici măcar nu ar trebui să existe,   ar trebui să se legalizeze pur și simplu drogurile ușoare”, relatează CNN.

Pentru a-și revendica mesajul, tânărul de 20 de ani s-a gândit bine să scoată o țigară cu marijuana dintr-un buzunar și a aprins-o cu un chibrit fumând-o în fața tuturor celor prezenți. În cele din urmă unii agenți de securitate l-au încătușat și îndepărtat din sală:  „Oamenii merită mai mult!”, a strigat tânărul, pe fondul hilarității generale a celor prezenți. Cu toate acestea, episodul nu a reușit decât să înrăutățească poziția tânărului de 20 de ani.

Citește și El cere divorțul, ea îi face un ritual voodoo: o păpușă înțepată cu ace pe corp. Omul se simte rău

Pe lângă acuza de deținere de marijuana, el este acuzat și de ultraj în fața instanței, pentru care va petrece zece zile în închisoare și va trebui să plătească o amendă care poate ajunge până la trei mii de dolari. Următoarea audiere a fost stabilită pentru 14 aprilie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.