Inconștiența unui tată: și-a filmat copilul de 18 luni în timp ce se juca cu un pistol încărcat

Inconștiența unui tată: și-a filmat copilul de 18 luni în timp ce se juca cu un pistol încărcat

Un bărbat israelian a fost arestat pentru deținere ilegală de arme și pentru că a pus în pericol viața fiului său. Autoritățile au descoperit în telefonul bărbatului mai multe fotografii și videoclipuri în care fiul său de numai 18 luni se juca cu un pistol în pat. Într-un dintre fotografii, în  pătuțul copilului se aflau mai multe gloanțe aruncate.

Incendii de proporții în nordul Los Angeles: 50.000 de persoane au fost evacuate

copil1

După ce a fost arestat bărbatul a a susținut că acel pistol nu ar fi fost de adevărat ci de jucărie. Autoritățile au pus la îndoială declarația bărbatului iar telefonul a fost confiscat și examinat. Potrivit The Times of Israel  bărbatul se ocupa cu traficul și vânzarea de arme ilegale.

VIDEO AICI

Sursa: MIRROR

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.