Inconștiența ucide! Un șofer din Suceava, live pe Facebook, în timp ce conduce cu 200 de km/oră

Numărul din ce în ce mai mare de accidente care se petrec în timp ce şoferii fac live la volan pare să nu-i impresioneze pe români

Imaginile postate de Info Trafic 24 arată cum șoferul apasă pedala de accelerație și gonește cu 200 de km/oră pe drumul dintre Grănicești și Siret, în județul Suceava.

Șoferul se filmează la volan și difuzează imaginile live pe Facebook, îndreptând de mai multe ori telefonul spre bordul mașinii, pentru a le arăta prietenilor săi virtuali cu ce viteză circulă.

Potrivit legii actuale, șoferul NU poate fi sancționat doar în baza filmării de pe Facebook, mai scrie Info Trafic 24.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.