Inconștiența ucide! Fuge din carantină pentru a se întâlni cu o prostituată

Inconștiența ucide! Fuge din carantină pentru a se întâlni cu o prostituată

Incidentul a avut loc în Italia în municipiul Busto Arsizio, provincia Varese: clientul și prostituata erau rezidenți în diferite municipalități din aceeași provincie. După ce s-au deplasat fără nicio justificare polițiștii i-au prins asupra faptului și au fost arestați sub acuzația de nerespectarea prevederilor autorităților , referindu-se la articolul 650 din codul penal.

Citește și Propunere șocantă în parlamentul din Brazilia: tăierea mâinilor politicienilor corupți

Bărbatul a încălcat carantina impusă de premierul italian Conte și a ieșit din casă pentru a se întâlni cu o prostituată : prinși în mașină în momentul actului cei doi au fost denunțați pentru încălcarea decretului împotriva coronavirusului pe care premierul l-a semnat pe 9 martie și care este a intrat în vigoare a doua zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.