Incest: Verișori de primul grad se căsătoresc și așteaptă un copil. Acum riscă să ajungă după gratii

S-au căsătorit pe ascuns și acum așteaptă un copil. Michael Lee și Angela Peang, din Eagle Mountain, Utah, sunt veri de gradul întâi și în ciuda gradului de rudenie , au ales să se căsătorească și să aibă un copil care se va naște peste câteva luni. Cu toate acestea, dragostea lor în statul american este ilegală și acum se riscă cu până la 5 ani de închisoare și amenzi mari pentru incest.

Cuplul a trecut granițele statului pentru a se căsători, întrucât  în Utah este ilegal,  iar acum așteaptă un copil. Cei doi au ales să-și spună povestea pentru a-și revendica dreptul la iubire, într-o emisiune de televiziune unde au arătat analizele copilului nenăscut spunând că nu este afecatat  de nicio dizabilitate, în ciuda gradului de rudenie apropiate.

Citește și O femeie și-a ucis fiica de 10 ani, nepoata de 2 ani și concubinul chiar în seara de Anul Nou

„Știam că este riscant, dar nu suntem  iresponsabili”, au spus ei, „Am făcut teste genetice iar rezultatele au demonstrat că putem face copii fără riscuri”. Cuplul a mărturisit că se iubesc enorm de mult dar acum  însă riscă să ajungă la închisoare. Între timp cei doi au lansat o petiție pentru abolirea legii incestului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.