Incest: Tatăl și fiica ucid iubitul ei, se căsătoresc și întrețin raporturi la locul crimei

Caz șocant de incest:   Larry Paul McClure, în vârstă de 55 de ani, din Virginia de Vest, a fost acuzat de uciderea lui Tomas McGuire  în vârstă de 38 de ani, iubitul fiicei sale,  Amanda Michelle Naylor McClure în vârstă de 31 de ani. Cei doi au fost complici la crimă aruncând corpul într-o groapă de pe o proprietate din Skygusty.

 

Tatăl și fiica l-au lovit pe bărbatul de 38 de ani cu o sticlă pe cap, apoi l-au legat, i-au injectat  două flacoane de metamfetamină și l-au sugrumat. După ce au pus cadavrul în grădina proprietății lor,  câteva săptămâni mai târziu s-au căsătorit. Bărbatul a mărturisit că nu știe motivele pentru care fiica lui și-a dorit iubitul mort, dar l-a ucis pentru a o face fericită și pentru a-și putea încununa visul de dragoste.

Un tată pedofil nu va merge la închisoare după ce și-a violat fetele adoptive, una cu handicap. Motivul este absurd

Cei doi s-au căsătorit înregistrând femeia cu un nume fals, întrucât în ​​Virginia incestul este ilegal, atunci și-au sărbătorit căsnicia  în aceeași casă unde a avut loc crima. Acum, cei doi sunt în închisoare și așteaptă proces, scrie Daily Mail .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.